Fundamentele programarii

Aceasta pagina este relevanta pentru studentii de FP care fac parte din formatiile:  213/1, 216/1, 215/2. Daca nu esti membru al unei grupe mentionate, anunturile si planificarile nu ti se aplica, dar te invit sa accesezi celelalte resurse.

Anunturi

27.11.2018 – Incepand de astazi, nu se mai accepta prezenta cu alte grupe decat daca se trimite email cu explicatia motivului intemeiat, inainte cu cel putin 12 ore de laboratorul din orar (nu cel la care aplicati sa veniti). Atentie: Emailurile nesemnate se vor ignora, iar daca mai mult de 3 persoane aplica pentru laborator cu aceeasi grupa, doar primii 3, in ordinea trimiterii emailului pot fi acceptati.

23.11.2018 – In 28.11.2018 nu se vor tine consultatii.

15.11.2018 – Multumesc celor implicati in sesiunea de consultatii din 14.11.2018. Aici puteti gasi codul scris de noi commit cu commit: https://github.com/stancalau/ConsultatiiFP/commits/master

06.11.2018 – Consultatiile se tin miercuri de la 8-10. Ne intalnim in fata salii 404 din FSEGA si vom vedea unde gasim o sala libera. IMPORTANT: cei interesati trimiteti un email cu cel putin 24 de ore inainte sa va trec in tabel pentru a evita situatia in care nu vine nimeni. De asemenea daca sunteti in tabel si nu reusiti sa ajungeti. Tabelul se gaseste aici.

22.10.2018 – Pentru laboratorul 4-5, a doua reprezentare se accepta ca dictionar de liste SAU lista de dictionare. Avantajul la lista de dictionare este ca stergerea e mult mai usoara, nu necesita schimbarea tuturor cheilor de dupa.

Verificati aceasta sectiune daca ati auzit zvonuri ca nu se tine vreun laborator. Daca vestea nu apare aici, posibil sa nu fie adevarata. Re-accesati pagina mai tarziu sau trimiti-mi un email daca nu sunteti siguri.

Resurse

Texte probleme laborator

Tabel anonimizat – Note si Prezente

Orar Stancalău Cristian – FP

Pagina titular curs: Prof. Istvan Czibula 

Reguli laborator

Reguli de baza

Reguli suplimentare

  • Fiecare student este responsabil sa verifice acuratetea datelor din tabelul de note si sa semnaleze eventualele nereguli, inainte de parasirea salii de laborator. Contestatiile ulterioare se vor ignora.
  • Laboratoarele restante se preiau in ordinea inversa, prioritate avand laboratorul curent. ATENTIE: riscul ca timpul sa fie insuficient pentru a preda laboratoarele anterioare si-l asuma studentul. Pentru a preveni situatia in care din lipsa de timp acumulati inca un punct de penalizare, incercati sa predati toate laboratoarele la timp.

Contact

Pentru a evita situatii in care mesajele nu ajung la destinatie sau intra in spam, va rog sa imi trimiteti email-uri pe stanky[at]cs.ubbcluj.ro, doar de pe emil-urile de UBB, cu titlu: “FP- {ceva specific}” . Nu garantez ca mesajele trimise in alt mod vor ajunge sa fie citite.